کارفود

غذاها


در سازمانهایی که برای رفاه حال کارمندان شرایط تغذیه و وعده های غذایی فراهم میشود که البته اگر مدیریت درستی برای این موضوع وجود نداشته باشد

زمان زیادی از تایم کاری هدر می رود و راندمان کاری پایین می آید و هم چنین هرج و مرج هم ایجاد می شود برای مدیریت بهتر این موضوع، نیاز به سامانه هایی است تا بتوان این شرایط را بهینه مدیریت کرد.

یکی از بخشهای اصلی این سامانه در کارسو معرفی غذاها است.

1- برای معرفی انواع غذا از منوی کارفود > اطلاعات پایه ای > غذاها شوید. در این صفحه لیستی از غذاهای معرفی شده را مشاهده میکنید.

جهت درج غذای جدید روی دکمه جدید کلیک کنید.



در پنجره ای که ظاهر میشود ، اطلاعات غذا شامل عنوان ، مبلغ و نوع غذا را تعیین کنید.

منظور از مخلفات در لیست کشویی نوع غذا مواردی همچون نوشابه ، ماست ، زیتون و … هست که در کنار غذای اصلی مصرف میشود.

نکته: در صورتی که وضعیت غذا غیرفعال باشد، کارمند نمیتواند آن موارد را سفارش دهد، حتما آن را در حالت فعال قرار دهید تا کارمندان بتوانند برای سفارش لیست غذاها را مشاهده کنند.



برای ویرایش اطلاعات غذا، در صفحه مورد نظر بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید و تغییرات لازم را اعمال کنید.



قوانین سفارش


در شرکت ها معمولا بنا به توافق بین کارفرما و کارمند، مبلغ غذا طی درصدهای تعیین شده بین آنها تقسیم میشود.به عنوان مثال تعیین میشود که هزینه غذا بین کارفرما و کارمند به نسبت نصف نصف یا 50 به 50 تقسیم شود.

ممکن است به افرادی صبحانه تعلق نگیرد و به گروهی دیگر تعلق بگیرد.

1- برای تعیین چنین قوانینی از منوی کارفود > اطلاعات پایه ای > قوانین سفارش را انتخاب کنید.

در پنجره مورد نظر لیست گروه های غذایی مورد نظر قابل مشاهده است. برای درج مورد جدید روی دکمه جدید کلیک کنید.


در پنجره ای که باز میشود تعیین کنید که این گروه مشمول چه وعده هایی میشود و به ازای هر وعده، قوانین آن را تعیین کنید.

همانطور که در تصویر مشاهده میکنید، قادر هستید زمان مجاز جهت ثبت سفارش را نسبت به زمان صرف آن وعده مشخص کنید و به این ترتیب لیست سفارش را به موقع به رستوران ها تحویل دهید.



در بخش بعدی مشخص کنید مبلغ غذا به چه نسبتی بین کارفرما و کارمند تقسیم شود.



تخصیص قوانین سفارش


بعد از معرفی انواع قوانین سفارش نوبت به تخصیص این قوانین به کارمندان میرسد تا تعیین شود که کارمند در چه زمانی، در چه وعده ای میتواند غذا ثبت نماید و همچنین سهم کارمند و کارفرما در پرداخت مبلغ غذا چقدر است. 

برای این کار از منوی کارفود > تخصیص > قوانین سفارش را انتخاب نمایید. در این صفحه لیستی از قوانین تخصیص داده شده به کارمندان را مشاهده میکنید.

جهت تخصیص قوانین سفارش به صورت دسته جمعی بر روی کلید جدید کلیک نمایید.



در پنجره ای که ظاهر میشود، لیست کارمندان مورد نظر را انتخاب نمایید و سپس از منوی کشویی، یکی از قوانین سفارش از قبل تعریف شده را به آنها اختصاص دهید

و در آخر بر روی دکمه ذخیره کلیک کنید.



تقویم غذایی


برای ایجاد تقویم غذایی باید از منوی کارفود > تخصیص >تقویم غذایی وارد شوید.

میتوانید تقویم غذایی شرکت را تولید نمایید و برای هر روز، غذاهایی را که در آن روز به کارمندان ارائه میشود را تعیین کنید.

با کلیک بر روی هر روز یک پنجره باز میشود و که در آن می توانید برای وعده های مختلف، غذاهای مورد نظر را برای آن روز تعیین کنید.



مدیریت سفارشات


زمانی که کارمندان درخواست سفارش غذا میدهند، مدیران میتوانند در این قسمت سفارشات را مدیریت کنند و نسبت به تایید یا رد سفارشات و همچین درج، حذف و ویرایش اقدام نمایند. 

برای این کار از منوی کارفود > تخصیص > سفارشات غذا را انتخاب کنید. با ورود به این صفحه لیست سفارشات درج شده را مشاهده میکنید.

برای درج سفارش جدید برای کارمندان به صورت گروهی بر روی جدید کلیک کنید.



برای درج گروهی سفارش ابتدا از لیست کارمندان موارد مورد نظر را انتخاب نمایید و سپس اطلاعات سفارش را تکمیل نمایید.

نکته : در هنگام انتخاب غذا از منوی کشویی آن، اطلاعات خوراکی با توجه به تقویم غذایی تعریف شده از قبل واکشی میشود.

برای تایید یا رد سفارش ها بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید و در پنجره ظاهر شده نسبت به تایید، رد و یا ویرایش اطلاعات اقدام کنید.



گزارش


در این صفحه شما قادر هستید به لیست کلی سفارش ها ثبت شده از هر غذا جهت ارسال به رستوران و یا آشپزخانه اقدام کنید. 

برای این کار از منو کارفود > گزارش > گزارش سفارش غذا را انتخاب نمایید.

با انتخاب این گزینه لیستی تجمیعی از غذاها را درتاریخ های تعیین شده مشاهده میکنید.