بیزینس کوچینگ چیست؟| آنچه باید درباره ی کوچینگ بدانید.
راه اندازی کسب و کار دنیایی پیچیده و خاص است. معمولا آرزوی تمامی افراد چنین است که کسب و کاری پر رونق، مشتریانی وفادار و مسیری رو به پیشرفت داشته باشند و قدمت کسب و کارشان بیش از عمرشان باشد؛ اما واقعیت اکثر کسب و کارها چنین نیست و با این استانداردها فاصله زیادی دارد. علت چیست؟ درواقع میتوان علت شکستهای متعدد کسب و کارها و درجا زدن آنها را عدم اطلاع از کوچینگ کسب و کار دانست.
بیزینس کوچینگ راهی است که میتوانید با کمک آن به موفقیت و پیشرفت برسید و اشکالات اساسی در سیستم کسب و کارتان را رفع کنید.
اگر شما نیز نگران آینده کسب و کارتان هستید و میخواهید در خصوص بیزینس کوچینگ و ضرورت کوچینگ کسب و کار بیشتر بدانید همراه ما باشید.
بیزینس کوچینگ چیست؟
یکی از مهمترین موضوعاتی که در دنیای کسب و کار باید به آن توجه کنید، استراتژی های کسب و کار و نحوه مدیریت آن است. بیزینس کوچینگ به عملکرد کسب و کار شما سمت و سوی صحیحی میدهد. در واقع، بیزینس کوچینگ به عملکرد فردی گفته میشود که مانند رهبر در کسب و کار شما عمل میکند و با ارائه مشاورههای تخصصی و دقیق، سعی بر برنامه ریزی و مدیریت کسب و کار و تعالی آن به سمت موفقیت دارد.
رهبری کسب و کار ریسک خطا و شکست را کاهش میدهد و کمک میکند تا بهراحتی و بدون دردسر بتوانید از تجربیات یک فرد متخصص در زمینه کوچینگ استفاده کنید.
توصیه می شود با روش های مدیریت کارمندان آشنا شوید.
کوچینگ کسب و کار برای چه کسب و کارهایی ضروری است؟
شاید تصور کنید که برای مدیریت و برندسازی کسب و کارهای کوچک احتیاجی به بیزینس کوچینگ ندارید و این کارها مختص کسب و کارهای بزرگ است. این تصور بسیار اشتباه است و شاید همین اصل موجب شود تا کسب و کارتان برای همیشه یک کسب و کار کوچک باقی بماند.
در حالیکه با کمک بیزینس کوچینگ میتوانید همین کسب و کار کوچک را به برندی بزرگ تبدیل کنید و سود فوق العادهای را تجربه کنید؛ پس باتوجه به همین موضوع میتوان ادعا کرد که تمامی کسب و کارهای کوچک و بزرگ به بیزینس کوچینگ احتیاج دارند تا مسیر پیشرفت را بهوسیله سیاست گذاری صحیح و هدفگذاری دقیق در پیش بگیرند.
پیشنهاد می شود با راه های موفقیت کسب و کار های اینترنتی آشنا شوید.
بیزینس کوچینگ دقیقا چه کاری انجام میدهد؟
حتما برای شما نیز اهمیت دارد که بدانید کوچینگ کسب و کار دقیقا به چه صورت اتفاق میافتد و بیزینس کوچینگ چگونه میتواند کسب و کار شما را در مسیر رشد و شکوفایی همراهی کند؟
در واقع، یک فرد متخصص در این زمینه با تجربه چندین ساله در کسب و کار، تلههای موجود در این سیستم را به خوبی شناسایی میکند و با ارائه مشاوره تلاش میکند تا درگیر این تلههای بیزینسی نشوید.
ارائه راهکارهای مختلف در زمینههایی مثل ارتباط با مشتریان، نحوه عرضه محصولات و خدمات، جذب مشتری و تبلیغات از مهمترین کارهایی است که توسط بیزینس کوچینگ انجام میشود.
کوچینگ کردن کسب و کار میتواند مانند یک رهبر باتجربه و قوی در صحنه کسب و کارتان ظاهر شود و شما را از سایر رقبا پیشتازتر کند. معمولا شناسایی جدیدترین راههای برقراری ارتباط و سازماندهی بیزینس توسط همین افراد شناسایی میشود.
برای مثال، یک بیزینس کوچینگ قوی به شما کمک میکند تا بهترین نرم افزار مدیریت کسب و کار را شناسایی کنید و از سامانههایی مثل مدیریت مدارک پرسنلی به صورت آنلاین، سامانه حضور و غیاب آنلاین یا رصد پرسنل در نقشه را بررسی و برای استفاده در سازمان انتخاب کنید.
نتایج بیزینس کوچینگ برای فرد یا کسب و کار:
- برطرف کردن رکود مالی
- تدوین نقشه راه برای توسعه سازمان و فرد
- مدیریت منابع مالی و زمان
- مراقبت از کسب و کار
- پیدا کردن پتانسیل ها و ظرفیت های نهفته و به کار گیری آنها برای موفقیت
توصیه می شود با 8 تا از اصول کلیدی مشتری مداری آشنا شوید.
بیزینس کوچینگ چه فوایدی دارد؟
- افزایش درامد و فروش
- بهبود فرایند های کاری
- افزایش بهره وری
- کاهش هزینه های غیر ضروری و بودجه بندی آنها
- جلو گیری از خروج غیر ضروری کارکنان
- جذب استعدا ها
- حفظ مشتریان
- موثر تر شدن فعالیت های مارکتینگی
- کسب سهم بیشتر از بازار
برای مدیریت بهتر مسائل مالی شرکت و سازمان توصیه می شود حتما از نرم افزار حقوق و دستمزد استفاده کنید.
وظایف بیزینس کوچ چیست و چه کار هایی انجام می دهد؟
یک بیزینس کوچ باید بداند چه کار هایی را باید انجام دهد و چه کارهایی را نباید انجام دهد. اگر بیزینس کوچ به وظایفش به خوبی آگاه نباشد نه تنها باعث رشد کسب و کار نخواهد شد بلکه ممکن است کسب و کار را به بیراهه هم ببرد. یعنی کوچر باید مهارت های نرم و مهارت های سخت را در کنار هم در سطح بالایی برخوردار باشد.
مهم ترین وظایفی که از یک بیزینس کوچ انتظار می رود عبارتند از:
پیدا کردن مشکلات مدیر کسب و کار:
مربی کسب و کار وظیفه دارد با شناخت موانع و مشکلات موجود بر سر راه کسب و کار به برطرف کردن و بهبود آنها کمک کند.
اصلاح عادت های اشتباه مدیر کسب و کار:
در بسیاری از اوقات برخی مشکلات کسب و کار به مشکلات و عادت های فردی مدیر کسب و کار مرتبط است. بیزینس کوچ وظیفه دارد به این افراد کمک کند تا به رهبر و مدیری توانا تبدیل شوند.
پرسیدن سوالات هدفمند و مفید:
بیزینس کوچ وظیفه دارد با پرسش سوالات درست در زمان مناسب، حقایق و اطلاعاتی که کسب و کار ها نیازمند آن هستند را به آنان انتقال دهد و آنها را به مسئولیت هایشان آگاه کند تا در مسیر رشد کسب و کارشان هوشیار نگه دارد.
ایجاد انگیزه برای صاحبان کسب و کار:
یکی از مهم ترین وظایف و اهداف بیزینس کوچ این است که برای توانمند کردن کسب و کار ها به صاحبان کسب و کار انگیزه کافی بدهد و آنها را نسبت به کسب و کارشان مشتاق سازد تا توانمند تر شوند. در واقع باید این نکته را به آنها بفهماند که موفقیت کسب و کارشان تنها به خودشان بستگی دارد و آنها باید خودشان را تغییر دهند.
چه کسانی به بیزینس کوچ نیاز دارند؟
سازمان ها، شرکت ها و کسب و کار هایی که در برابر تغییر گارد ندارند و به دنبال تغییر جهت بهبود هستند نیاز به یک راهنمای کسب و کار دارند تا آنها را هدایت کند تا اهداف بهتری داشته باشند، تصمیمات مناسب تری بگیرند و عملکرد بهتری از خود نشان دهند. اگر شما یکی از سمت های زیر را دارید بهتر است از بیزینس کوچ استفاده کنید:
- مدیر عامل
- مدیر ارشد
- صاحب کسب و کار
- کارآفرین
- کسانی که قصد توسعه سازمان دارند
پیشنهاد می شود با کتاب هر برند یک قصه است آشنا شوید.
مزایای همکاری با بیزینس کوچینگ چیست؟
استفاده از مزایای بیزینس کوچینگ بسیار گسترده است و اطلاع از آنها برای تمام افرادی که نگران آینده کسب و کارشان هستند، ضروری است. در ادامه به بررسی این مزایا میپردازیم. قبل از آن گفتن این نکته بسیار مهم است که بدانید نرم افزار های مدیریت منابع انسانی در مدیریت کسب و کار شما بسیار مهم است. نرم افزار هایی مانند sling.
- تمرکز بر کسب و کار: شاید احساس کنید که خودتان به عنوان مدیر بهتر میتوانید بهصورت شخصی کسب و کارتان را مدیریت کنید، اما تمرکز یک متخصص در این زمینه بسیار قدرتمندتر از شما است.
- تعیین استراتژی سازمانی: یکی از مهمترین مزایای بیزینس کوچینگ روشن کردن اهداف سازمانی و استراتژی سازمان است.
- خلاقیت و ایده: بروز خلاقیت در نحوه مدیریت کسب و کار مهمترین موضوعی است که باید به صورت همیشگی آن را درنظر داشته باشید. خلاقیت و ایده اصلیترین کاری است که بیزینس کوچ انجام میدهد.
- بهرهگیری از تجربیات: قطعا میدانید که کسب تجربه نیازمند آزمون و خطا و صرف هزینههای متعدد در این زمینه است. شما با کمک بیزینس کوچینگ میتوانید این تجربیات را بدون شکست بهدست آورید و پیشرفت کنید.
- افزایش سود و رشد: در کوچینگ کسب و کار شما بهراحتی میتوانید ضمن رشد و موفقیت کلی، سود دهی کسب و کارتان را افزایش دهید و با سرعت بیشتری تعالی پیدا کنید.
برای هماهنگی بیشتر بین اعضای شرکت میتوانید با ساخت تقویم سفارشی تمام رویداد ها، جلسات و روز های کاری و تعطیل را در آن ثبت کنید. برای این کار از تقویم کاری آنلاین استفاده کنید.